Doelgroepen

Ook voor u?

RO-iT ontwikkelt slimme oplossingen voor de Windowsomgeving. Vanzelfsprekend behaalt u de grootste efficiencywinst met onze tool voor documentproductie Documentor als uw organisatie 'documentintensief' is. Als de productie van documenten (een deel van) uw kernactiviteit is. Maar ook een betere aansluiting tussen applicaties of taken kan u veel tijd en ergernis besparen. RO-iT denkt graag met u mee.

01

Advocatuur

Slimme oplossingen in Office voor de documentintensieve advocatenpraktijk. Zodat u sneller mooiere resultaten behaalt.

Meer ...
Advocatuur
Notariaat
02

Notariaat

Met RO-iT slimmer en sneller aktes en nota's in Office. Intelligente modellen, flexibel aflijnen, aanhalen, getallen omzetten, notaregels toevoegen.

Meer ...
03

Lokale overheid

Sneller klantgerichte e-mailberichten en brieven maken en archiveren, met tekstblokken, automatische opmaak en dms-koppeling.

Meer ...
Lokale overheid
Zorg & welzijn
04

Zorg & welzijn

Klantvriendelijke reacties, formulieren en verslagen in een handomdraai. Met aandacht voor cliëntgegevens en richtlijnen.

Meer ...
05

Bebouwde omgeving

Flexibele hulpmiddelen voor toetsing aan wet- en regelgeving. Sneller en mooier overzichten, offertes, formulieren en berichten genereren. Informatie delen en archiveren.

Meer ...
Bebouwde omgeving
Onderwijs & HRM
06

Onderwijs & HRM

Slim vastleggen van gegevens en afspraken bij 'mensenwerk'. Hergebruik van gegevens, formulieren en toetsing aan richtlijnen.

Meer ...

Wilt u ideeën en/of wensen bespreken?

Bel mij terug