Over ons

Slimme en flexibele oplossingen voor Microsoft Office

Als je al meer dan twintig jaar Microsoft Office en andere applicaties onderzoekt op (on)mogelijkheden en die naar je hand zet, dan mag je jezelf gerust een specialist noemen. Ook als je niet van opscheppen houdt.

Al vanaf de start in 1997 heeft RO-iT als doel: (Office)bestanden maken, archiveren en delen gemakkelijker maken voor de gebruiker. En de resultaten mooier. Mettertijd gingen we flexibiliteit steeds belangrijker vinden. Want die gebruiker moet niet alleen blij zijn als ons product net is uitgerold, maar ook jaren later nog.

01

Flexibel

Flexibiliteit is ons handelsmerk geworden. Stel, u sluit een abonnement af voor ons product Documentor. Voor de uitrol stelt RO-iT Documentor in op de eisen en wensen van uw organisatie. Maar onze software is zo opgebouwd, dat u niet vastzit aan de instellingen van dit moment. Ook in uw organisatie verandert er namelijk steeds van alles. Bijvoorbeeld:

 • uw bedrijf fuseert
 • de nieuwe enveloppen hebben het venster aan de andere kant
 • u hebt nieuwe medewerkers
 • uw secretaresse mist nog een type document
 • u gaat een nieuwsbrief starten
 • u deed al zaken met Duitsland, maar nu komt Frankrijk erbij
 • u breidt uw aanbod uit
 • de oude netwerkprinter is vervangen door twee multifunctionals
 • u opent een vestiging in een andere stad of een ander land

Zo'n verandering heeft impact op uw documentproductie. Nu mag u bij veranderingen best RO-iT bellen, maar dat hoeft niet. Na een korte instructie kan uw applicatiebeheerder het zelf: nieuwe sjablonen en tekstblokken maken, gegevensbestanden aanpassen en instellingen wijzigen. Alles wat de beheerder aanpast en toevoegt, is meteen beschikbaar voor de gebruikers.

Naast de standaard engine in C# bestaat Documentor dus uit flexibele:

 • sjablonen
 • XML-bestanden
 • tekstblokken

Door deze flexibiliteit kunt u jaren vooruit met de producten van RO-iT.

02

Continu in ontwikkeling

Documentor is het kloppend hart van de slimme oplossingen van RO-iT. Met Documentor maakt u slimmer, sneller en mooier documenten in Word. Vanzelfsprekend groeide en groeit het met de tijd mee. Met nieuwe producten van Microsoft. Van fax naar e-mail. Naar digitale loketten. Conform nieuwe wetten. Voor nieuwe devices. Met een abonnement op Documentor is uw oplossing voor slim en snel documenten maken altijd up-to-date.

Klanten kwamen en komen met nieuwe wensen en ideeën. Veel van die ideeën hebben geleid tot opties bij Documentor of zelfs tot nieuwe tools. Een 'diatheek' voor PowerPoint bijvoorbeeld, en een tekstblokkenfunctie voor Outlook.

Op verzoek van notariskantoren ontwikkelden we Aflijnen, Getallen omzetten, Aanhalen en onze declareertool Pronota.

Voor gemeenten en brandweerorganisaties maakten we Bouwplantoetsing – RO-iT werkt al aan een toetsingstool voor de nieuwe Omgevingswet. En met de rapportagetool maakt u in een handomdraai van een bouwcalculatie een verzorgde offerte - vanzelfsprekend voorzien van uw logo en eigen tekst.

03

Maatwerk voor u

Ook u hebt misschien ideeën voor slimmer, sneller en mooier werken in Office. Bovendien kan RO-iT zorgen voor een efficiënte aansluiting op de software die u al gebruikt. Met een maatwerkkoppeling kunt u bijvoorbeeld klantgegevens opzoeken in uw klantendatabase terwijl u in Word werkt. Of uw Worddocumenten direct opslaan in uw documentmanagementsysteem (DMS).

Deze software ontwikkelt RO-iT speciaal voor u. In onderling overleg stemmen we wensen, mogelijkheden en verwachtingen af. RO-iT doet u vervolgens een realistisch voorstel. Wie zaken met ons doet, mag rekenen op mensen die meedenken en hun uiterste best doen.

Wilt u ideeën en/of wensen bespreken?

Bel mij terug