Advocatuur

Bij belangenbehartiging en procesvoering komt veel tekst kijken, ter vastlegging en om uiteindelijk naar de rechtbank te verzenden. Documentor biedt u een slimme en snelle oplossing in Office.

01

Wie werken met onze producten?

Branches die belang hebben bij de producten van RO-iT zijn bijvoorbeeld: notarissen en advocatenkantoren, lokale en regionale overheid, en 'mensenwerk' (detachering, onderwijs, zorg- en welzijnsinstellingen, arbeidsbemiddeling).

Deze documentintensieve branches stellen vanzelfsprekend hoge eisen aan de kwaliteit van hun documenten, omdat die hun inhoudelijke kwaliteit moet weerspiegelen. De documenten die zij maken, zijn vaak complex door een combinatie van standaardtekst en klantspecifieke tekst. Wet- en regelgeving spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld met het oog op veiligheid en privacy. Bovendien hebben deze organisaties vaak meer vestigingen en/of werken zij vaak internationaal. Ondersteunende tools moeten dus met veel variabelen kunnen werken.

RO-iT rekent diverse organisaties uit deze branches tot haar belangrijkste klanten. Sterker nog: door hun hoge eisen aan onze oplossingen heeft Documentor zich kunnen ontwikkelen tot veelzijdige en flexibele tool. Met opties die het voor hun branche nu net even handiger maken. En Documentor blijft zich ontwikkelen ...

Documentor ook voor u?

Wilt u weten of Documentor ook een slimme, snelle en mooie oplossing is voor uw documenten? Neem contact op!

02

Documentor voor de advocaat

Documentor is een uitkomst voor de advocaat. In uw advocatenpraktijk worden veel documenten gemaakt, waarbij de kwaliteit en de snelheid van werken er echt toe doen. In de documenten zelf wordt veel gebruikgemaakt van variabelen en kruisverwijzingen. Voor bepaalde tekstgedeelten gelden juridische eisen en conventies. Bovendien moet u de producties bij een zaak gemakkelijk kunnen terugvinden en met elkaar in verband kunnen brengen.

Documentor biedt u een slimme en snelle oplossing in Office. Eenmaal vastgelegde gegevens voegt u eenvoudig in. Met knoppen in uw eigen lint zorgt u voor de opmaak die bij uw huisstijl past, bijvoorbeeld voor nummering en inspringing.

03

Meer mogelijkheden

PrintRight zorgt voor afdrukken op het juiste papier.

RO-iT kan zorgen voor koppelingen tussen uw branchespecifieke software en Office, zodat u van beide optimaal gebruik maakt. En als u nog andere (tekst)functies nodig hebt dan die wij hierboven noemen, dan staat RO-iT open voor uw suggesties.

Wilt u idee├źn en/of wensen bespreken?

Bel mij terug