Lokale overheid

Door de jaren heen heeft RO-iT gemeenten ondersteund bij communicatie met en documentproductie voor de burger. Ook nu maken medewerkers dagelijks (semi)standaard e-mailberichten en brieven die informeren, beantwoorden, bevestigen en activeren. Al die inkomende en uitgaande brieven en e-mails moeten bovendien goed gearchiveerd worden. Documentor maakt dit proces slimmer en sneller.

01

Wie gebruiken de oplossingen van RO-iT?

Branches die belang hebben bij de producten van RO-iT zijn bijvoorbeeld: notarissen en advocatenkantoren, lokale en regionale overheid, en 'mensenwerk' (detachering, onderwijs, zorg- en welzijnsinstellingen, arbeidsbemiddeling).

Deze documentintensieve branches stellen vanzelfsprekend hoge eisen aan de kwaliteit van hun documenten, omdat die hun inhoudelijke kwaliteit moet weerspiegelen. De documenten die zij maken, zijn vaak complex door een combinatie van standaardtekst en klantspecifieke tekst. Wet- en regelgeving spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld met het oog op veiligheid en privacy. Bovendien hebben deze organisaties vaak meer vestigingen en/of werken zij vaak internationaal. Ondersteunende tools moeten dus met veel variabelen kunnen werken.

RO-iT rekent diverse organisaties uit deze branches tot haar belangrijkste klanten. Sterker nog: door hun hoge eisen aan onze oplossingen heeft Documentor zich kunnen ontwikkelen tot veelzijdige en flexibele tool. Met opties die het voor hun branche nu net even handiger maken. En Documentor blijft zich ontwikkelen ...

Documentor ook voor u?

Wilt u weten of Documentor ook een slimme, snelle en mooie oplossing is voor uw documenten? Neem contact op!

02

Tekstblokken

Met de tekstblokkenfunctie van Documentor schrijft de medewerker snel en eenvoudig een reactie op de meest voorkomende mededelingen, aanvragen en klachten van burgers. In Word of in Outlook. En over de opmaak hoeft hij zich geen zorgen meer te maken.

03

Koppelingen

Bij diverse gemeenten realiseerde RO-iT koppelingen tussen Documentor en documentmanagementsystemen die de gemeente al gebruikte, zoals Corsa. Zowel papieren post als e-mailberichten kunnen daarmee efficiënt en zorgvuldig gearchiveerd worden.

04

PrintRight

PrintRight zorgt ervoor, dat ieder document automatisch op het juiste papier afgedrukt wordt. Zelfs als iedere medewerker kan kiezen uit verschillende netwerkprinters met meer papierladen.

Wilt u ideeën en/of wensen bespreken?

Bel mij terug