Zorg & welzijn

Nieuw (overheids)beleid op het gebied van zorg en welzijn vraagt om slimme en efficiënte hulpmiddelen voor de uitvoering op de werkvloer.

01

Wie gebruiken de oplossingen van RO-iT?

Branches die belang hebben bij de producten van RO-iT zijn bijvoorbeeld: notarissen en advocatenkantoren, lokale en regionale overheid, en 'mensenwerk' (detachering, onderwijs, zorg- en welzijnsinstellingen, arbeidsbemiddeling).

Deze documentintensieve branches stellen vanzelfsprekend hoge eisen aan de kwaliteit van hun documenten, omdat die hun inhoudelijke kwaliteit moet weerspiegelen. De documenten die zij maken, zijn vaak complex door een combinatie van standaardtekst en klantspecifieke tekst. Wet- en regelgeving spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld met het oog op veiligheid en privacy. Bovendien hebben deze organisaties vaak meer vestigingen en/of werken zij vaak internationaal. Ondersteunende tools moeten dus met veel variabelen kunnen werken.

RO-iT rekent diverse organisaties uit deze branches tot haar belangrijkste klanten. Sterker nog: door hun hoge eisen aan onze oplossingen heeft Documentor zich kunnen ontwikkelen tot veelzijdige en flexibele tool. Met opties die het voor hun branche nu net even handiger maken. En Documentor blijft zich ontwikkelen ...

Documentor ook voor u?

Wilt u weten of Documentor ook een slimme, snelle en mooie oplossing is voor uw documenten? Neem contact op!

02

Slimme formulieren en brieven

Als u bij een intake gegevens vastlegt, wilt u die in het vervolgtraject kunnen gebruiken zonder ze opnieuw in te voeren. De slimme oplossingen van RO-iT zorgen ervoor dat wat u in uw cliëntsysteem vastlegt, ook beschikbaar is in (Office)applicaties en omgekeerd. Daardoor bent u sneller klaar met uw minst boeiende taken en voorkomt u fouten.

Met Documentor maken medewerkers in een handomdraai klantvriendelijke reacties en verslagen volgens uw huisstijl. Tekstblokken en variabelen helpen de medewerkers om volledig te zijn en de juiste richtlijnen te volgen. Vanzelfsprekend met aandacht voor veiligheid en privacy.

03

Toetsing aan richtlijnen

Juist omdat richtlijnen en wet- en regelgeving in de zorg- en welzijnssector voortdurend in beweging zijn, is het handig om daar snel op te kunnen toetsen. RO-iT heeft brede ervaring met het inbouwen van beslisschema's en regelgeving in tools voor documentproductie. En doordat alle producten van RO-iT flexibel 'in huis' aan te passen zijn, toetst u altijd op de actuele richtlijnen en regels.

RO-iT ontwikkelt efficiënte formulieren, analyse-instrumenten en rapportages om de dagelijks inkomende informatie vast te leggen, te verwerken en te verspreiden. Daarbij zorgt RO-iT voor een goede digitale aansluiting tussen de zendende en de ontvangende partij. Want in uw werk hebt u niet alleen te maken met cliënten, maar met een hele rits (para)medici, instellingen, overheden en zorg- en welzijnsinstanties.

Wilt u ideeën en/of wensen bespreken?

Bel mij terug