Voorbeelden van RO-iT maatwerk

01

Pronota

In opdracht van een notariskantoor ontwikkelde RO-iT de zelfstandige applicatie Pronota. Pronota stelt flexibel een nota van afrekening samen op basis van notaregels die u selecteert. Vervolgens toont Pronota het resultaat in Word, waar u de nota kunt afdrukken. Notamodellen en -regels kunnen binnen uw organisatie flexibel uitgebreid worden.

Pronota is nu een zelfstandig product dat u 'van de plank' in licentie kunt nemen.

02

Dia's, afbeeldingen en andere multimediabestanden hergebruiken

Hoort presenteren en demonstreren bij uw corebusiness, dan beschikt uw organisatie al gauw over honderden afbeeldingen, filmpjes, presentaties, formats … Toch is het niet eenvoudig om snel een presentatie of demonstratie samen te stellen, omdat het overzicht ontbreekt. RO-iT heeft voor een klant een Sharepointbibliotheek ontwikkeld met brede archiveer- en zoekmogelijkheden.

03

Koppelingen tussen applicaties

Nog niet altijd werkt de branchespecifieke software in uw organisatie naadloos samen met Office. RO-iT heeft bij verschillende klanten gezorgd voor betere koppelingen en hergebruik van gegevens tussen applicaties. Met als resultaat minder invoerwerk, minder fouten en mooiere uitvoer.

Een voorbeeld van een koppeling tussen applicaties is de rapportagevoorziening die RO-iT ontwikkelde voor de ERP-software van Acto. Hiermee zet u bijvoorbeeld de calculatie voor een bouwproject snel om in een offerte in uw eigen huisstijl.

04

Vanuit Mendix documenten in Word

Voor optimale documentproductie is het slim om gebruik te maken van de sterke kanten van diverse applicaties. Word heeft de opmaakmogelijkheden, maar niet de gegevens. RO-iT legde vanuit Mendix - het platform met de gegevens - een connectie naar Word, zodat de gebruiker geselecteerde gegevens 'mee kan nemen' om er een document van te maken. Afhankelijk van de selectie worden in Word optioneel tekstblokken ingevoegd. Over de opmaak hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken - in Documentor is de huisstijlopmaak vastgelegd.

05

Verzorgde e-mailberichten

Outlook biedt bijna evenveel mogelijkheden voor opmaak, documentvariabelen en tekst invoegen als Word, maar die zijn minder zichtbaar voor de gebruiker. RO-iT heeft er bij verschillende klanten voor gezorgd, dat gebruikers ook voor e-mailberichten goede tools tot hun beschikking hebben. Zodat ook voor Outlook geldt: slimmer, sneller en mooier!

Wilt u ideeën en/of wensen bespreken?

Bel mij terug